keskiviikko 4. toukokuuta 2011

ARVIO - Maniac Miracles: Positive Anger! CD (2011)

MANIAC MIRACLES
Positive Anger! CD
(MANIAC MIRACLES, MIRCD-02, 2011)

Mulla on henkilökohtaisesti vuosia siitä kun viimeksi Maniac Miraclesia kuulin. Tuolloin mielikuvat bändistä olivat lähinnä sitä, että bändi nähtiin keikalla vähän jokaisissa kissanristiäisissä ja musiikki oli paikoin horjuvaa eikä nyt puhuta mistään hellämielisestä horjuvuudesta. No, olivat muistikuvat bändistä mitä olivat, niin ne jääköön yli kymmenen vuoden taakse. Käsiini tupsahti lähetys bändin pitkäaikaiselta pääirmeliltä eli Myralta ja pienen epäröinnin jälkeen tuli tuupattua kiekko soittimeen. Tällä kertaa operoidaan kahden naisvokalistin turvin ja ainakaan levyn aloittava nimibiisi ei nyt ihan päätä huimaa vaan sittenpä lähtee hyvänkuuloinen draivi päälle. Kolmentoista biisin joukkoon on mahdutettu pari kotimaisellakin kielellä vedettyä viisua ja ainakin vaimonhakkaamisesta kertova veisu herättää pienesti myötähäpeän tunteita. Joo joo, on se kusipää kun hakkaa vaan kyllä varmaan tulisi pataan lisää jos tuolleen pitää kiljua, heh. Älkää nyt käsittäkö, että hra arvostelija jotenkin kannustaisi tässä vaimojenhakkaajia tai mitään muutakaan. Viimeksi kun siippa pisti vituttamaan, niin täräytin sitten kiviseinään. Nyt on sitten hienosti modifoitu rystynen eikä maksanut mitään!
Enisei, vaikka Maniac Miraclesin uusi pitkäsoitto nyt ei mitään uutta ja mullistavaa tarjoakaan, niin levy on suhteellisen helposti lähestyttävä ja joka toimii ainakin huoletta taustamusiikkina. Vaan ihme kyllä tämä toimi minulle, että saattaapa useampi uusintakuuntelu olla jatkossa paikallaan ja ihan vapaaehtoisesti.
Ainoa pieni miinus tulee kyllä siitä, että tätäkin julkaisua mainostetaan ns."oikeana" cd-julkaisuna kun lähempi tutkimus osoittaa, että näin ei ikävä kyllä ole; cd-tehtailla kun nykyaikana saa ihan näitä hopeisiakin cdr-kiekkoja joiksi tämmöisen kyllä ainakin oman tuntemukseni mukaan luen. No, mutta se ei hyvää musiikkia kuitenkaan pilaa.
www.maniacmiracles.net

PS. Saatavilla PSYCHEDELICA RECORDSilta hintaan 5€ + postit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti