keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

PSYKEDEELISET ILTAMAT vol. 2

Raahessa jyristellään ensi perjantaina 5.6.2009 jenkki-hardcoren ja death metallisen sludgecoren tahdissa kun Rytmiravintola Kellarissa esiintyvät Oululaiset yhtyeet AMAZING TAILS ja HEBOSAGIL.

* AMAZING TAILS toimi aktiivisesti vuosina 1989-94 saaden aikaan useamman seiskatuumaisen EP:n ja yhden pitkäsoiton. Sittemmin yhtyeen tuotanto on julkaistu uudelleen kahtena cd:nä Japanilaisen SP Recordsin kautta. Yhtye aktivoitui uudelleen vuoden 2008 viimeisinä päivinä ja on jälleen kehissä. Hienoa, että bändi saadaan viimeinkin keikalle Raaheen!

* HEBOSAGIL puolestaan edustaa nuorempaa Oululaista osaamista! Osin death metaliin kallellaan olevaa sludgejyräystä bändi on harrastanut vuodesta 2003 ja laadukkaita julkaisuja on tupsahdellut ulos tuon tuosta, hyvänä esimerkkinä pieneksi arvostelumenestykseksi noussut pitkäsoitto "Colossal" viime kesältä. Sittemmin bändi on näyttänyt kaupalliselle levymeiningille keskisormea ja niinpä julkaisut ovat ladattavissa ilmaiseksi yhtyeen kotisivuilta.

Liput tapahtumaan maksavat 5€ (sis. narikan) klo 22.00 eteenpäin. Eka bändi aloittaa noin klo 23.30 ja asiallisesta taukomusiikista vastaa DJ chachi.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti